Kurser/uddannelse

Du kan selv lære Mindhack-metoden – enten som et kursus, hvor du lærer en række basisteknikker til brug for din generelle personlige udvikling, eller som en decideret uddannelse, hvor du bliver certificeret i metoden, så du selv kan behandle personlige klienter.

Kursus: Mindhack Foundation

På kurset Mindhack Foundation lærer du at forstå sammenhængen mellem det bevidste og det ubevidste sind, så du kan skabe positive forandringer i dit liv. Du lærer en række mentale teknikker, som underbevidstheden spontant reagerer på. Det vil spare dig for at masse intellektualisering, så du kan komme videre med dit liv og din personlige udvikling.

Nye datoer kommer snart.

Uddannelse: Certificeret Mindhack-terapeut, coach eller hypnoterapeut

På den certificerede uddannelse kan du blive behandler, så du kan arbejde med andre mennesker, fx som coach i din afdeling eller som selvstændig terapeut eller hypnotisør. Uddannelsen lærer dig at aflæse mennesker og forstå hvordan de hurtigst og lettest kommer videre i deres personlige udvikling uden at skulle “analysere” eller “tolke” deres opvækst – men som et autentisk møde mellem mennesker, hvor du mærker energien mellem jer og kan hjælpe andre uden at de er bevidst om præcis hvad du gør – de mærker bare, at din tilstedeværelse føles godt, og at deres liv bliver lettere.

Nye datoer kommer snart.