LIGE NU

Gratis forsamtale

Enhver rejse starter med det første skridt.

Hvorfor er forsamtalen gratis?

Jeg tilbyder en gratis forsamtale i en begrænset periode i foråret 2024, fordi jeg (først nu) er ved at starte op i Roskilde efter Corona – det har taget noget tid at komme tilbage.

Hvor længe varer tilbudet?

Lige nu ved jeg ikke hvor længe tilbuddet om en gratis forsamtale varer. Jeg er lige startet efter Corona-tiden her i foråret 2024, og det varer sikkert i et par måneder. Normalprisen er 250 kr.

Hvad sker der under en forsamtale?

 Forsamtalen er helt frivillig, men hvis du har brug for at fortælle mig hvad du har brug for og høre mit bud på en behandlingsplan, så er forsamtalen måden at komme roligt i gang på.

Jeg spørger ind til din situation og fornemmer hvor du er og hvordan jeg bedst kan støtte dig i din proces. Dernæst vurderer jeg hvad der hurtigst bringer dig videre ud fra dine svar. Jeg forklarer hvordan metoden virker og hvad du kan forvente.

Nogle gange foreslår jeg én session, hvorefter du er selvkørende – andre gange er der behov for en længere startbane. Vi finder i fællesskab frem til hvad der føles rigtigt for dig.

Er jeg forpligtet til at fortsætte?

Nej, naturligvis ikke. Jeg spørger dig ikke engang under samtalen, for jeg vil ikke lægge pres på dig. Det er 100 % op til dig selv at vende tilbage til mig, hvis du ønsker min behandling eller hvis du har flere spørgsmål efterfølgende.

Du kan også læse mere om min baggrund og behandlingsformer: